Herstellen, omwisselen en wieluitlijning

Banden Service

Onze bandenservice in een oogopslag

  • Reparatie van beschadigde banden
  • Montage van banden op velgen
  • Monteren van velgen in zijn geheel
  • Uitbalanceren met balansgewichten
  • Uitlijnen van de wielen
  • Verwisselen van winter-/zomerbanden

Of ga direct naar:

Auto banden service bij Autocentergent. Onze expertise !

Platte of lege banden? Laat ze herstellen.

Heeft u een lekke band die langzaam of snel leegloopt? Of kunt u niet weg vanwege een lekke band? Wacht niet tot het laatste moment. Autocentergent heeft de juiste oplossing om uw band(en) te repareren, met of zonder afspraak.

Banden vervangen

De banden van uw auto zijn van vitaal belang voor uw veiligheid en bepalen het comfort en de wegligging van uw auto. Omdat banden het enige contactpunt tussen uw auto en de weg zijn, is het essentieel dat ze in goede staat zijn.

Banden wisselen in alle seizoenen

Denk in de eerste plaats altijd aan uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Denk daarom ook aan het omwisselen van uw banden tijdens de seizoenswisseling. Vraag Autocentergent om uw banden te wisselen als het seizoen verandert.

Nieuwe banden nodig ?

Banden zijn er in verschillende maten, soorten, afmetingen en merken. Hoe weet u welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto? En zijn de topmerken eigenlijk wel beter dan de goedkopere? Hoe zit het met uw rijstijl en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt? Veel vragen en twee keer zo veel antwoorden. Nieuwe banden kopen doet u het beste met het advies van een expert. Bij Autocentergent hebben we niet alleen de jarenlange ervaring en expertise, maar ook de complete techniek en gereedschappen om uw banden vakkundig te vervangen.

Uw voertuig uitlijnen

Wanneer u in een rechte lijn rijdt, kunt u het gevoel hebben dat uw voertuig niet recht rijdt. Dit kan worden veroorzaakt door een onjuiste uitlijning van uw auto. Dit kan leiden tot voortijdige slijtage van uw banden. 

Autofabrikanten geven specificaties voor de juiste uitlijning van voertuigen. Autocentergent kan uitlijningsverschillen bijstellen, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste technieken om uw banden veilig en snel te repareren of te vervangen. Ook bieden wij advies op maat bij het bestellen van uw nieuwe banden. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak een afspraak en laat ons het onderhoud van uw auto uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Banden service FAQ

Wat is een bandeninspectie met uitlijncontrole?
De conditie van de banden wordt uitvoerig gecontroleerd. Vervolgens krijgt u een bandenadvies op maat. De auto wordt gecontroleerd op de juiste uitlijning voor een optimaal rijgedrag.
Kan ik autobanden kopen bij Autocentergent ?
Bij Autocentergent hebben we een ruim assortiment banden, er is altijd wel een autoband die past bij uw auto, rijstijl en budget.
Wat kosten nieuwe autobanden?
De prijzen van autobanden lopen sterk uiteen. Dit heeft onder meer te maken met het type band, de maat en het merk.
Hoe lang duurt een bandenwissel bij Autocentergent ?
Een bandenwissel bij Autocentergent kost niet veel tijd, inclusief balanceren. Gemiddeld duurt een bandenwissel (4 banden) 1 tot 2 uur.
Wat zijn runflat banden?
Runflatbanden zijn banden waarmee bij een lekke band nog 80 km kan worden gereden.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen