Loading

Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Tel: 09 274 06 09, Mob: 0487 54 58 42

info@autocentergent.com

Ma - Zat : 9:00 – 18:30

Ma - Zat : 9:00 – 18:30
Maak een afspraak 0487 54 58 42
Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Luxe schoonmaakbeurt, dieptereinigingen en lakbehandelingen

Premium Carwash

Premium auto carwash

Wilt u weer genieten van uw auto, heeft u een belangrijke afspraak waarbij uw auto er tiptop uit moet zien, of bent u van plan uw auto te verkopen? In ieder geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle technieken, kennis en ervaring in huis om uw auto weer te laten stralen, zowel van binnen als van buiten. Ook de motorruimte en de kofferbak komen uitgebreid aan bod.

Onze carwash diensten zorgen voor dat nieuwe auto gevoel

Iedereen eet of drinkt in zijn auto, trapt te hard op de rem en morst wat koffie op het interieur. De kinderen eten een ijsje op de achterbank, of uw lieve huisdier verliest zijn haren. Maar ook de buitenkant van uw auto heeft heel wat te verduren. Het is onderhevig aan diverse weersinvloeden. En die hebben zeker invloed op de kwaliteit van het lakwerk.

Het gevoel van een nieuwe auto, de frisse geur, het glanzende dashboard en de stralende carrosserie. Dat is waar we bij Autocentergent naar streven.  Met een luxe wasbeurt, het verwijderen van vlekken, haren en beschadigingen uit het interieur of een complete gedetailleerde lakbehandeling, zorgen wij ervoor dat uw auto weer straalt als op de dag dat u hem uit de showroom reed.

Ga direct naar:

Alle automerken laten schitteren aan de beste prijs in Gent

Autocentergent staat garant voor het reinigen en in detail behandelen van alle soorten auto’s. Met de nodige expertise en gevoel voor detail. Uw auto weer als nieuw krijgen is onze passie!

Bij ons kunt u terecht voor polijsten en lakcorrectie, het verwijderen van krassen, het oppoetsen van tweedehands auto’s en het herstellen van schade. Om uw lak te beschermen, bieden wij exclusieve lakbescherming aan. Voor uw interieur bieden wij dieptereiniging aan en zorgen wij voor het verwijderen van alle onaangename geurtjes, bijvoorbeeld van sigaretten, huisdieren, enz. Uw auto klaarmaken voor de verkoop? Met ons totaalpakket verhogen wij de verkoopprijs. 

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto detailbehandeling FAQ

Hoe lang duurt een auto detailing service ?
De duur van de dienst varieert naargelang van de staat, het type en de grootte van het voertuig. Wij geven altijd een nauwkeurige schatting op de dag van de afspraak.

Voor een volledige autodetailing of een onderhoudsbeurt voor een auto die speciale aandacht nodig heeft, is minimaal 24 uur nodig en kan over zoveel dagen worden gespreid als nodig is.

U heeft de mogelijkheid om uw auto de dag voor de afspraak af te geven, voor meer gemak. Onze garage heeft een hoge graad van beveiliging, dag en nacht. Door deze regeling kunnen wij ook uiterlijk de volgende ochtend met de verwerking beginnen.

Gelieve ons echter steeds de dag voordien te verwittigen dat u uw auto naar onze garage wenst te brengen.
Wat is het verschil tussen polijsten en simoniseren ?
Simoniseren laat uw auto glanzen en geeft de kleur wat diepte. Het corrigeert echter geen defecten zoals microkrassen. Het verwijdert wel de dofheid en kleine imperfecties van het koetswerk.
br> Polijsten, daarentegen, is een volwaardige lakcorrectie. Afhankelijk van uw verwachtingen zijn er verschillende niveaus van correctie mogelijk. Het is een oplossing waarvan u lange termijn kan genieten en met zeer doeltreffende resultaten.
Is het nuttig om uw voertuig in de winter te laten poetsen ?
Je zou kunnen denken dat winter en regen onverenigbaar zijn met detaillering, maar het tegendeel is waar! Het is ook een goed moment om uw voertuig te beschermen tegen agressie van buitenaf. Regen bevat onzuiverheden die zich aan de verf kunnen hechten. Sneeuwzout kan zelfs de carrosserie beschadigen. Met een keramische behandeling of een PPF-folie wordt dit doeltreffend bestreden. De winter doorkomen zonder doeltreffende bescherming kan oxidatie, krassen, corrosie, enz. veroorzaken. Eenmaal in de zomer zal het voertuig beschadigd zijn en zal het langer duren om het te detailleren. Daarom is een autodetailing net zo nuttig in de winter, in combinatie met een eenvoudige regelmatige onderhoudsbeurt het hele jaar door.
Is autodetailing ook voor nieuwe auto's ?
Uiteraard! Het is een veelgemaakte fout te denken dat uw voertuig geen bescherming nodig heeft omdat het nieuw is. Het betekent niet dat het beschermd is tegen agressie van buitenaf, dat het geen microkrassen heeft en nog minder dat de lakafwerking perfect is. Ongeacht de grootte en het type van de auto, zal bescherming en/of speciale zorg altijd nuttig zijn.
Zijn automatische wasbeurten schadelijk voor de lak van mijn voertuig ?
Alle automatische autowasstraten kunnen schadelijk zijn voor de carrosserie. Ze zijn schurend en gebruiken chemicaliën. Deze chemicaliën tasten uw lak aan en de bewegingen die de machines maken kunnen het uiterlijk van het voertuig beschadigen. Wij raden u ten sterkste aan uw auto zelf te wassen of grondig te laten reinigen door een professionele schoonmaakdienst.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen
Bel nu voor al je vragen?