Chiptuning Performance

DSG & S Tronic Tuning

DSG & S Tronic Tuning / Remapping

De meesten zullen beweren dat de DSG-versnellingsbak één van de beste versnellingsbakken is die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn. Zijn vermogen om in een fractie van een seconde te schakelen en de volgende beweging van de bestuurder te voorspellen is een meesterwerk van techniek. Echter, zoals met alle OEM-systemen zijn er beperkingen. Onze aangepaste DSG Remap is ontworpen om deze beperkingen te verwijderen en de instellingen aan te passen om de meer prestatiegerichte bestuurder te complimenteren.

Onze aangepaste DSG Remapping service zal de volgende parameters / opties wijzigen:

Verhoogde koppelbegrenzer
Bij het tunen van het motormanagementsysteem worden de koppelbegrenzers verhoogd, maar als de auto is uitgerust met een DSG-versnellingsbak wordt het motorvermogen begrensd door de koppelbegrenzer die in de DSG-module is ingesteld. Wij verhogen de koppelbegrenzer van de DSG zodat deze overeenkomt met de koppelafgifte van de motor.

Snellere schakelsnelheden
De schakelsnelheden kunnen tot 20% worden verhoogd, dit vermindert de vertraging en verbetert de acceleratie. De snellere schakelsnelheden zorgen ook voor een vlottere overgang tussen versnellingen en verbeteren de responstijd van de peddels.

RPM-limieten en schakelpunten
De toerentallimieten en schakelpunten kunnen worden aangepast in de rij- en sportmodus. Het aanpassen van de toerentalbegrenzer als onderdeel van de remap van de ECU is niet voldoende bij een voertuig met DSG. De DSG ECU zal bepalen bij welk toerental er geschakeld wordt.

Startcontrole
Launch control kan worden geactiveerd (modelspecifiek). Launch control zorgt ervoor dat uw auto elke keer de perfecte start maakt, waardoor uw 0-60 tijd korter wordt en de funfactor toeneemt.

Volledig handgeschakelde modus
Zelfs in de handgeschakelde modus zal de standaard DSG-software de versnellingsbak dwingen op te schakelen of terug te schakelen enz. Met onze aangepaste DSG Remap kunnen we de bestuurder volledige controle geven door te voorkomen dat hij automatisch schakelt wanneer hij in de handmatige modus staat (modelspecifiek).

Motor en DSG optimaliseren

Als je zowel je motor als je DSG wilt optimaliseren, doe het dan in combinatie. Uw auto zal veel beter rijden als beide op elkaar zijn afgestemd. Een verkeerde samenwerking tussen motor en DSG kan leiden tot schade!

Vandaag uw DSG & S Tronic tuning uitvoeren

Of het nu gaat om uw personenauto of een bedrijfswagen. Tegenwoordig kan niemand meer lang zonder zijn auto. Bij Autocentergent doen we wat nodig is om aan de vraag naar snelle service te voldoen. Als u voor 11 uur een afspraak maakt, is de kans groot dat u vandaag nog kan genieten van onze complete DSG & S Tronic Service.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste technieken om uw DSG & S Tronic service uit te voeren. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak een afspraak en laat ons het onderhoud van uw auto uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Chiptuning FAQ

wat is chiptuning ?
Chiptuning is een term die wordt gebruikt voor het proces van optimalisering van het motormanagement van personenauto's. Het doel van optimalisering van het motormanagement is de motor krachtiger, zuiniger, soepeler en sneller te maken.
Wat zijn de voordelen van chiptuning ?
 • Uw auto krijgt meer vermogen
 • Het brandstofverbruik daalt bij dezelfde rijstijl
 • Soepeler door het verkeer
 • De motor kan soepeler lopen:
 • Geen schade aan de levensduur
 • Chiptuning is niet zichtbaar aan de buitenkant
 • Voor welk type wagens is chiptuning mogelijk ?
  Chiptuning is mogelijk voor auto's met benzine-injectiemotoren en voor auto's met turbodieselmotoren (elektronisch geregeld).
  Is chiptuning schadelijk voor de motor ?
  Chiptuning uitgevoerd door Autocentergent is niet schadelijk voor uw motor. Daarom hechten wij veel waarde aan de betrouwbaarheid van onze chiptuning, hiervoor gebruiken wij het diagnose materiaal en een gekoppelde 4x4 vermogenstestbank voor en na het chippen.
  Is chiptuning duur ?
  De prijzen van chiptuning verschillen per merk en type. Voor het chiptunen van uw auto voor de beste prijs bent u bij Autocentergent aan het juiste adres.
  auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
  Diagnose,
  Onderhoud & Herstellingen
  Contact opnemen

  Alle automerken

  Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen