Vervangen van uw remblokken, distributieriem, batterij, schokdempers ...

Onze Garage

Geen reparatie aan uw auto zonder overleg

Autocentergent biedt een breed scala aan auto reparatie diensten. Maar wat wij vooral niet bieden zijn onaangename verrassingen en kosten. Of het nu gaat om een kleine onderhoudsbeurt of een gecompliceerde motorreparatie, wij laten u vooraf weten wat de kosten zijn. En als we tijdens een controle of reparatie extra mankementen ontdekken, nemen we altijd eerst contact met u op. We bespreken de noodzakelijke reparaties en de kosten ervan eerst met u, zodat u uw goedkeuring kunt geven. Pas na uw goedkeuring voeren wij de reparatie uit.

Laat uw auto vakkundig herstellen bij Autocentergent

Wanneer we het over autoreparatie hebben, hebben we het eigenlijk over het repareren of vervangen van onderdelen die rechtstreeks van invloed zijn op de werking van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw remblokken, distributieriem, autobatterij of schokdempers. Bij Autocentergent is uw auto in goede handen aufsatz schreiben lassen. Wanneer onze monteurs uw auto repareren, worden onderdelen vervangen door originele kwaliteitsonderdelen. Om deze reden bieden wij 12 maanden garantie op alle onderdelen.

Onze monteurs worden regelmatig professioneel bijgeschoold om op de hoogte te zijn van de nieuwste auto reparatie technieken ghostwriter facharbeit. Daarnaast werken wij met vaste prijzen, zodat u altijd direct weet wat een reparatie gaat kosten.

Met meer dan 10 jaar ervaring staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ga direct naar:

Herstelling van alle automerken aan de beste prijs in Gent

Heeft u een defect aan uw wagen en wilt u dit zo snel en voordelig mogelijk laten herstellen ghostwriter bachelor?  Dan staan onze ervaren auto monteurs voor u klaar. De eerste en belangrijkste factor die bepaalt hoe duur het is om uw auto te laten repareren, is hoe groot de schade is ghostwriting seminararbeit. Als slechts een klein onderdeel vervangen moet worden, kunt u zich voorstellen dat dit veel goedkoper is dan een volledig revisie van de motor na een flinke aanrijding. In sommige gevallen van carrosserie schade kan de reparatie in aanmerking komen voor onze SMART reparatieservice, waardoor u flink kunt besparen op de factuur akademischer ghostwriter. Wat de schade of het defect ook mag zijn aan uw wagen, Autocentergent maakt graag een vrijblijvende offerte op voor u.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto reparatie FAQ

Wat zijn de kosten van auto reparatie ?
Onderdelen variëren tussen verschillende automerken Als u een auto reparatie wilt laten verrichten, kunt u vrijblijvend een offerte laten opmaken in onze garage herstelplaats. Dit geldt ook voor anderen diensten zoals de keuring, carrosserieschade, klein onderhoud of groot onderhoud.
Hoe lang duurt een auto reparatie ?
Afhankelijk van het probleem en de beschikbaarheid van de onderdelen kan de reparatie gemiddeld 1-2 werkdagen duren. Bij nalevering van onderdelen kan dit tot 7 werkdagen duren.
Moet ik naar de merkdealer voor reparatie ?
Indien uw auto nog onder garantie valt en u een technisch probleem heeft, waarvan u vermoed dat deze gedekt, kan u het beste naar de merkdealer gaan. In ieder ander geval, kan u vrijblijvend naar Autocentergent komen. Onze ervaren monteurs zullen na het uitvoeren van een grondige diagnose een correct prijsbestek opmaken. Autocentergent werkt niet alleen sneller dan de normale merkdealer, maar is vaak tot 40% voordeliger.
Hoe kan ik mijn auto laten herstellen ?
Uw wagen laten herstellen kan heel eenvoudig. Neem vrijblijvend contact op met ons per telefoon en vul het afspraak inplannen formulier op onze website in. Na bevestiging van uw afspraak, komt u langs in onze garage op het afgesproken tijdstip en zullen wij na het uitvoeren van een grondige diagnose een offerte voor reparatie op maat aanbieden. U beslist om al dan niet door te gaan met de reparatie van uw auto.
Ik kan mijn auto niet (meer) verplaatsen. Wat nu ?
Indien u uw auto niet meer kan verplaatsen, kan u beroep doen op onze takeldienst om uw auto naar onze herstelplaats te laten transporteren. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op met onze klantendienst.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen