Schadeherstel - Carrosserie

Auto laten spuiten

Een goed moment om uw auto te laten polijsten

Wanneer u per ongeluk schade heeft aan uw auto, of iemand anders heeft uw auto beschadigd, is het niet aan te raden om zelf uw auto te spuiten door met een spuitbus naar de garage te gaan. De schade-experts van Autocentergent hebben de expertise in huis om schade aan uw lak onzichtbaar te herstellen en/of, indien u dat wenst, de auto in een andere kleur te spuiten. Wij kunnen in elke behoefte voorzien.

Ook als u deuken rondom uw auto heeft die lakschade hebben veroorzaakt, kunnen onze monteurs deze vakkundig spuiten en verwijderen. Uw auto ziet er weer als nieuw uit. In deze gevallen maakt het niet uit waar de schade zich bevindt. Wanneer wij de deuk en het lakwerk verwijderen, wordt uw auto weer in de oorspronkelijke staat teruggebracht.

Wat zijn de voordelen van het spuiten van een auto?

Er zijn een aantal voordelen aan het laten spuiten van uw auto. Hieronder vindt u een lijst van de meest besproken voordelen:

SCHITTEREND RESULTAAT
Uw auto ziet er weer zo goed als nieuw uit. U verhoogt de waarde van uw auto aanzienlijk

ERVAREN SPUITERS
Bij het spuiten van uw auto via Autocentergent profiteert u van onze jarenlange expertise.

SNELLE DIENSTVERLENING
Doordat Autocentergent beschikt over de nieuwste technieken en vakkundig personeel wohndecke baumwolle, heeft u minder of geen last van wachtlijsten en is uw auto dus snel gespoten.

VOORDELIGE PRIJZEN
Wij bieden aantrekkelijke prijzen voor autospuitwerk in combinatie met vakwerk.

VERZORGING
Uw auto is meer dan alleen een vervoermiddel. Wij begrijpen dat, en zullen uw auto met alle zorg behandelen die hij nodig heeft.

Wanneer u lakschade heeft, kan de schade zich uitbreiden naar de rest van uw lakwerk ghostwriter deutschland. De lak kan afbladderen en er kunnen roestplekken ontstaan. Voorkom onnodige schade en kosten. 

Wat zijn de kosten voor het spuiten van uw wagen ?

Het spuiten van uw auto bij Autocentergent is op basis van een uurtarief. U kunt uw auto laten spuiten vanaf 60 EUR per uur. Dit betekent dat wij 50% goedkoper zijn dan de merkdealers, die gemiddeld 75 tot 175 EUR per uur rekenen, waardoor het spuiten van uw auto een dure aangelegenheid wordt hausarbeit ghostwriter. Onze ervaren schadeherstellers voorzien uw auto snel en vakkundig van een nieuwe laklaag.

Natuurlijk moeten we eerst de schade bekijken voordat we een juiste prijs kunnen maken ghostwriter hausarbeit kosten. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn de kleur en het soort lak dat voor uw auto gebruikt moet worden.

Neem vandaag nog contact op met Autocentergent om de mogelijkheden te bespreken.

Vandaag uw auto laten spuiten

Of het nu gaat om uw personenauto of een bedrijfswagen. Tegenwoordig kan niemand meer lang zonder zijn auto. Bij Autocentergent doen we wat nodig is om aan de vraag naar snelle service te voldoen wolldecke merino. Als u voor 11 uur een afspraak maakt, is de kans groot dat u vanavond nog naar huis rijdt met uw herstelde wagen.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste technieken om uw wagen te spuiten. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak een afspraak en laat ons het onderhoud van uw auto uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto spuiten FAQ

Wat is een auto spuiten ?
Hoe werkt het overspuiten van auto's? Bij ernstige autoschade of schade aan de lak is het vaak nodig om uw auto gedeeltelijk of zelfs volledig over te laten spuiten. Hoe dit in zijn werk gaat, hangt af van wat er precies moet gebeuren.
Hoe gaat het spuiten van een auto in de praktijk ?
In het algemeen bestaat autospuiten uit het demonteren van de auto, het verwijderen van onvolkomenheden, schuren, gronden, opnieuw schuren, spuiten, monteren, afwerken en polijsten. Hiervoor heb je verschillende gereedschappen en materialen nodig.
Is het spuiten van schade belangrijk ?
Bij ernstige autoschade of schade aan het lakwerk is het belangrijk de auto opnieuw te laten spuiten. De schade kan door verwaarlozing verergeren en er kan roest ontstaan. Natuurlijk kunt u het ook aanvragen omdat u uw auto gewoon in een andere kleur wilt rijden.
Is het spuiten van een auto duur ?
Het spuiten van uw auto bij Autocentergent is op basis van een uurtarief. U kunt uw auto laten spuiten vanaf 60 EUR per uur.
Kan ik een vervangwagen krijgen ?
Autocentergent werkt nauw samen met Gentse autoverhuurmaatschappijen, waardoor wij zeer voordelig een vervangwagen kunnen aanbieden. U betaald dezelfde prijs, maar zonder de administratie en verplaatsingen die erbij komen kijken.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen