Loading

Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Tel: 09 274 06 09, Mob: 0487 54 58 42

info@autocentergent.com

Ma - Zat : 9:00 – 18:30

Ma - Zat : 9:00 – 18:30
Maak een afspraak 0487 54 58 42
Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Premium Carwash

Luxe wasbeurt

Onze Premium Carwash

Autocentergent is ook jouw Carwashcentergent, met ons team kunnen wij niet alleen jouw auto onderhouden en repareren, maar hebben wij ook de mogelijkheid om deze tot in de puntjes te reinigen. Met een aparte geclassificeerde wascabine maken wij jouw auto weer net zo netjes als de dag dat je hem nieuw uit de garage reed. Naast de normale interieur en exterieur carwash diensten zijn wij verder gespecialiseerd in dieptereiniging van het interieur met stoom, waarbij wij zelfs de stoelen demonteren om tot een perfect resultaat te komen. Heeft jouw auto lichte krasjes of is de glans verdwenen, dan kunnen wij je van dienst zijn met onze gespecialiseerde car detailing service, waarbij wij de lak van de auto intensief zullen behandelen, polijsten en coaten.

De medewerkers van Carwashcentergent zijn zeer gedreven en staan altijd klaar om iedereen met een glimlach te ontvangen en het beste resultaat te behalen, zodat jij met een tevreden gevoel de garage verlaat. Onze carwashadviseur kan je ook adviseren over een passende behandeling voor jouw auto.

Door onze unieke ligging in het centrum van Gent kan je uw auto laten staan en de tijd dat wij aan jouw auto werken benutten om gezellig iets te gaan drinken op de Vrijdagmarkt of om te gaan winkelen in het mooie centrum van Gent.

Wat is een luxe wasbeurt ?

Als het gaat om een luxe carwashbeurt, gaan wij veel verder dan de “gewone” handcarwash in de straat. We beginnen met het reinigen van de binnen- en buitenkant van uw auto. Dit wordt voorwassen genoemd en wordt door de gewone autowasstraat als “klaar” beschouwd. Na de voorwas beginnen we met een tweede reinigingsronde, nu gaan we dieper op de details in en wassen we de hele auto nogmaals, van binnen en van buiten.

PRIJS / KWALITEIT

Luxe wasbeurt

85
Per Beurt

Inbegrepen in uw luxe wasbeurt

 • Voorwassen exterieur met hogedruk en zeep
 • Voorwassen banden, wielen en wielkasten met hogedruk en zeep
 • Velgenbehandeling
 • Intens stofzuigen interieur en leder behandeling indien leder interieur
 • Schoonmaken binnenkant deurpanelen, deurlijsten, dashboard en bestuurdersconsole
 • Reinigen van kofferruimte
 • Schoonmaken van de motorcabine (optioneel)
 • Schoonmaken losse tapijten
 • Reinigen interieur ramen
 • Aroma interieur
 • Tweede schoonmaak exterieur met intensieve reinigingsmethode: koetswerk, banden, wielen, grill, wielkasten en kleine details
 • Spoelen en droogzemen
 • Afwerken met waxbehandeling
 • GRATIS check-up van de mechaniek !
Een afspraak inplannen

Daarnaast gebruiken we aromatherapie om een frisse en aangename geur in de auto te creëren en de geur van tabak en huisdieren volledig te verwijderen. Om af te werken voorzien we de wagen van een waxlaag, door jouw auto in de wax te zetten, brengen we een beschermende laag aan. Deze extra laag beschermt de lak van jouw wagen tegen de verschillende weersomstandigheden

Vandaag uw wagen laten wassen

Of het nu gaat om uw personenauto of een bedrijfswagen. Tegenwoordig kan niemand meer lang zonder zijn auto. Bij Autocentergent doen we wat nodig is om aan de vraag naar snelle reparaties en vervangingen te voldoen. Als u voor 11 uur een afspraak maakt, kunnen wij vandaag nog een luxe carwashbeurt inplannen voor uw wagen.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over een eigen wascabine en de nieuwste technieken om op professionele wijze uw wagen schoon te maken. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak een afspraak en laat ons het onderhoud van uw auto uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto schoonmaak FAQ

Hoe lang duurt een auto detailing service ?
De duur van de dienst varieert naargelang van de staat, het type en de grootte van het voertuig. Wij geven altijd een nauwkeurige schatting op de dag van de afspraak.

Voor een volledige autodetailing of een onderhoudsbeurt voor een auto die speciale aandacht nodig heeft, is minimaal 24 uur nodig en kan over zoveel dagen worden gespreid als nodig is.

U heeft de mogelijkheid om uw auto de dag voor de afspraak af te geven, voor meer gemak. Onze garage heeft een hoge graad van beveiliging, dag en nacht. Door deze regeling kunnen wij ook uiterlijk de volgende ochtend met de verwerking beginnen.

Gelieve ons echter steeds de dag voordien te verwittigen dat u uw auto naar onze garage wenst te brengen.
Wat is het verschil tussen polijsten en simoniseren ?
Simoniseren laat uw auto glanzen en geeft de kleur wat diepte. Het corrigeert echter geen defecten zoals microkrassen. Het verwijdert wel de dofheid en kleine imperfecties van het koetswerk.
Polijsten, daarentegen, is een volwaardige lakcorrectie. Afhankelijk van uw verwachtingen zijn er verschillende niveaus van correctie mogelijk. Het is een oplossing waarvan u lange termijn kan genieten en met zeer doeltreffende resultaten.
Is het nuttig om uw voertuig in de winter te laten poetsen ?
Je zou kunnen denken dat winter en regen onverenigbaar zijn met detaillering, maar het tegendeel is waar! Het is ook een goed moment om uw voertuig te beschermen tegen agressie van buitenaf. Regen bevat onzuiverheden die zich aan de verf kunnen hechten. Sneeuwzout kan zelfs de carrosserie beschadigen. Met een keramische behandeling of een PPF-folie wordt dit doeltreffend bestreden. De winter doorkomen zonder doeltreffende bescherming kan oxidatie, krassen, corrosie, enz. veroorzaken. Eenmaal in de zomer zal het voertuig beschadigd zijn en zal het langer duren om het te detailleren. Daarom is een autodetailing net zo nuttig in de winter, in combinatie met een eenvoudige regelmatige onderhoudsbeurt het hele jaar door.
Is autodetailing ook voor nieuwe auto's ?
Uiteraard! Het is een veelgemaakte fout te denken dat uw voertuig geen bescherming nodig heeft omdat het nieuw is. Het betekent niet dat het beschermd is tegen agressie van buitenaf, dat het geen microkrassen heeft en nog minder dat de lakafwerking perfect is. Ongeacht de grootte en het type van de auto, zal bescherming en/of speciale zorg altijd nuttig zijn.
Zijn automatische wasbeurten schadelijk voor de lak van mijn voertuig ?
Alle automatische autowasstraten kunnen schadelijk zijn voor de carrosserie. Ze zijn schurend en gebruiken chemicaliën. Deze chemicaliën tasten uw lak aan en de bewegingen die de machines maken kunnen het uiterlijk van het voertuig beschadigen. Wij raden u ten sterkste aan uw auto zelf te wassen of grondig te laten reinigen door een professionele schoonmaakdienst.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen
Bel nu voor al je vragen?