Loading

Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Tel: 09 274 06 09, Mob: 0487 54 58 42

info@autocentergent.com

Ma - Zat : 9:00 – 18:30

Ma - Zat : 9:00 – 18:30
Maak een afspraak 0487 54 58 42
Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Schadeherstel - Carrosserie

Spotrepair

Wat is auto spotrepair ?

Spotrepair is voor kleine reparaties aan beschadigd lakwerk. Heeft u krassen in de bumper of een deuk in de deur? Dan hoeft de bumper, de handgreep of de binnenbekleding niet gedemonteerd te worden omdat de reparatieplek klein gehouden wordt. Omdat de spotrepair in één dag kan worden uitgevoerd, is het schadeherstel aanzienlijk goedkoper. Wanneer u een kleine schade wilt laten repareren die niet door uw verzekering wordt gedekt, is dit een goede en goedkope methode.

Spotrepair voor kleine lakschade
Spotrepair wordt vaak gebruikt bij kleine beschadigingen van de autolak. Voor grotere beschadigingen is spotrepair minder geschikt. Spotrepair houdt namelijk in dat alleen de plek wordt behandeld die daadwerkelijk beschadigd is. Dit is natuurlijk een stuk efficiënter en dus een snelle en goedkope manier van schadeherstel. Het gaat een stuk sneller en daardoor zijn de kosten ook lager.

Spotrepair voor een beschadigde bumper
De ervaren schade-experts van Autocentergent zorgen ervoor dat na de spotrepair uw bumper weer helemaal nieuw is en dat er niets meer zichtbaar is van de schade die er was. De reparatie van de auto is binnen 1 dag afgerond, zodat u uw auto snel weer kunt gebruiken en rond kunt rijden alsof er nooit schade aan de auto is geweest.

Wat zijn de kosten voor spotrepair ?

Voor spotrepair geldt een vanaf-prijs van 75 euro. Het is een vanaf-prijs, want de kosten van een sportreparatie kunnen sterk variëren. Het hangt af van de schade aan de auto en dus hoeveel werk het zal zijn om de schade te herstellen. De prijs wordt beïnvloed door het aantal werkuren en eventueel onderdelen. Als u een spotrepair aan uw auto wilt laten uitvoeren, kunt u contact opnemen met Autocentergent voor meer informatie.

Vandaag uw autoschade laten herstellen met spotrepair

Of het nu gaat om uw personenauto of een bedrijfswagen. Tegenwoordig kan niemand meer lang zonder zijn auto. Bij Autocentergent doen we wat nodig is om aan de vraag naar snelle service te voldoen. Als u voor 11 uur een afspraak maakt, is de kans groot dat u vanavond nog naar huis rijdt met een compleet herstelde wagen.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste technieken om spotrepair aan uw wagen uit te voeren. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak een afspraak en laat ons het onderhoud van uw auto uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Spotrepair FAQ

Wat is spotrepair auto ?
Het betekent dat een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper plaatselijk wordt gerepareerd, zonder dat een heel deel van uw auto opnieuw hoeft te worden gespoten. Het is een vorm van lakherstel die bovendien een stuk sneller en voordeliger is dan traditioneel schadeherstel.
Hoe werkt spotrepair auto ?
Met spotrepair hoeven we niet de gehele auto te spuiten, maar slechts een gedeelte. Een plek van maximaal A4-formaat kan op innovatieve wijze worden hersteld.

Dit gaat als volgt:
 • We mengen de echte autolak volgens een speciaal recept.
 • Eerst spuiten we de basislak in de gewenste kleur.
 • Dan laten we deze laag drogen met een infraroodlamp.
 • Vervolgens brengen we de blanke lak aan.
 • Na het drogen, is uw auto weer netjes en ziet u niets van de schade.
 • Wat zijn de voordelen van spotrepair ?
  De grote voordelen van deze vorm van schadeherstel zijn dat het u veel tijd en geld bespaart. Omdat er maar een klein gedeelte behandeld hoeft te worden, kost het veel minder tijd. Omdat het minder tijd kost, is het voor u natuurlijk ook voordeliger.
  Voor welke beschadigingen kan ik spotrepair gebruiken ?
 • Krassen op de auto.
 • Uitdeuken van kleine deuken.
 • Bumperschade.
 • Reparatie/herstellen van lichtmetalen velgen.
 • Interieur en autobekleding herstellen.
 • Kan ik een vervangwagen krijgen ?
  Autocentergent werkt nauw samen met Gentse autoverhuurmaatschappijen, waardoor wij zeer voordelig een vervangwagen kunnen aanbieden. U betaald dezelfde prijs, maar zonder de administratie en verplaatsingen die erbij komen kijken.
  auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
  Diagnose,
  Onderhoud & Herstellingen
  Contact opnemen

  Alle automerken

  Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen
  Bel nu voor al je vragen?