Loading

Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Tel: 09 274 06 09, Mob: 0487 54 58 42

info@autocentergent.com

Ma - Zat : 9:00 – 18:30

Ma - Zat : 9:00 – 18:30
Maak een afspraak 0487 54 58 42
Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Schadeherstel - Carrosserie

Uitblutsen - Uitdeuken

Wanneer is uitblutsen mogelijk ?

Een onbeschadigde auto is natuurlijk het mooist, maar ongelukken zijn niet altijd te voorkomen. Wanneer u een deuk in uw auto heeft, is het belangrijk dat u hier iets aan doet. Afhankelijk van de grootte van de deuk, zal Autocentergent een behandelplan voorstellen. Een kleinere deuk kan tegenwoordig eenvoudig en goedkoop uit de auto worden verwijderd. Er hoeven geen onderdelen verwijderd te worden en er hoeft niet opnieuw gespoten te worden.

Bij een grotere deuk is uitblutsen niet altijd mogelijk. In veel gevallen moeten er onderdelen worden verwijderd om de auto uit te blutsen. Wij gaan altijd eerst na of deze onderdelen hun oorspronkelijke vorm hebben behouden of hersteld kunnen worden. 

Waarom kiezen voor uitdeuken ?

De belangrijkste reden is dat een deuk in bijna alle gevallen meer schade veroorzaakt. Bij Autocentergent kunt u uw auto laten uitblutsen zonder lakschade. Schade aan het materiaal kan leiden tot roest dat in het metaal vreet. Hierdoor neemt de schade dagelijks toe. Ook is het mogelijk dat de auto niet meer optimaal presteert omdat de lijnen (aerodynamica) van de auto niet meer optimaal zijn. Natuurlijk laat u de auto ook uitdeuken omdat u trots wilt zijn op uw auto of omdat u de auto voor een zo hoog mogelijke prijs wilt verkopen.

Op welke manieren kunnen blutsen hersteld worden ?

Er zijn veel verschillende manieren om de auto uit te blutsen. Tegenwoordig biedt Autocentergent zelfs deukverwijdering zonder spuiten. Kleine beschadigingen kunnen met de nieuwe technologie eenvoudig worden gerepareerd. Helaas is er in de meeste gevallen sprake van meer schade en is de lak beschadigd, waardoor er direct meer werk komt kijken bij het uitblutsen van de auto. Zolang uw auto echter niet total loss is verklaard, is uitblutsen nog steeds mogelijk. Als er meer schade is, wordt de deuk met hamers en ander gereedschap uit de carrosserie verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de ene grote deuk nu bestaat uit vele kleine deukjes. Met behulp van speciale plamuur worden deze kleine deukjes verwijderd en vervolgens geschuurd en gespoten. In sommige gevallen is het uitblutsen van het plaatwerk niet de meest verstandige optie. Wanneer het goedkoper of beter is om een deel van het plaatwerk te vervangen, zullen wij u hierover informeren voordat wij beginnen met het uitblutsen van de schade aan uw auto.

Vandaag uw auto laten uitblutsen

Of het nu gaat om uw personenauto of een bedrijfswagen. Tegenwoordig kan niemand meer lang zonder zijn auto. Bij Autocentergent doen we wat nodig is om aan de vraag naar snelle service te voldoen. Als u voor 11 uur een afspraak maakt, is de kans groot dat u vanavond nog naar huis rijdt met een compleet herstelde wagen.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste technieken om de blutsen in uw carrosserie te herstellen. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak een afspraak en laat ons het onderhoud van uw auto uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Uitblutsen carrosserie FAQ

Wat is uitblutsen zonder spuiten ?
Met uitblutsen zonder spuiten worden deuken snel, plaatselijk en nauwkeurig gerepareerd. Er is geen lakschade, en omdat materiaal en tijd worden bespaard, neemt het carrosserieherstel minder tijd in beslag en ziet uw auto er snel weer als nieuw uit.
Hagelschade laten herstellen
Bij hagelschade aan uw auto, denkt u misschien meteen aan uitblutsen, afschuren en herspuiten. Een goede oplossing als de ravage aanzienlijk is. Maar voor kleine deuken, kan het ook volstaan om uw koetswerk te laten uitdeuken. Autocentergent heeft jarenlange in het herstellen van blutsen en deuken met of zonder bijkomend spuitwerk.
Wat is de gemiddelde prijs voor carrosserieschade ?
Als u een aanrijding hebt en de auto binnen moet voor reparatie, kost u dat gemiddeld 1200 EUR. Ongeveer de helft van dat bedrag is voor arbeidsloon, de andere helft voor onderdelen. Het is vanzelfsprekend dat elk geval van schade individueel bekeken moet worden om een correcte prijsopgave te stellen.
Hoe kleine deuken (zelf) weghalen ?
U heeft een deukje in uw auto en wilt weten hoe dat gerepareerd kan worden. Hoe gaat dit in zijn werk?

Met deze methode hoeft u het onderdeel niet eerst te demonteren. In plaats daarvan verwarmt u het gedeukte onderdeel met kokend water, een föhn of een heteluchtpistool. Wanneer het plastic flexibel genoeg is, plaatst u de zuignap van de zuignap op het gedeukte deel en trekt u de deuk voorzichtig terug. Als u comfortabel genoeg bent om dit zelf te doen, veel succes! Laat u het liever over aan specialisten? Kom dan vrijblijvend langs bij Autocentergent.
Kan ik een vervangwagen krijgen ?
Autocentergent werkt nauw samen met Gentse autoverhuurmaatschappijen, waardoor wij zeer voordelig een vervangwagen kunnen aanbieden. U betaald dezelfde prijs, maar zonder de administratie en verplaatsingen die erbij komen kijken.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen
Bel nu voor al je vragen?