Storingslampjes op jouw dashboard ?

Diagnose

Storingslampjes op jouw dashboard

Als er plots een storingslampje gaat branden in uw auto, wilt u onmiddellijk weten wat er aan de hand is en wat u het best kunt doen. Omdat er zo veel verschillende soorten storingslampjes (ook wel dashboardlampjes genoemd) zijn, is de kans klein dat u de betekenis ervan altijd uit uw hoofd kent.

Raadpleeg onze index met de betekenis van de verschillende storingslampjes op jouw dashboard.

Toch gewoon doorrijden bij een brandend storingslampje ?

Wij raden u ten zeerste af om door te rijden zodra een rood storingslampje gaat branden. Ook bij veel oranje/gele storingslampjes is het belangrijk om zo snel mogelijk een diagnose te laten stellen of zelf actie te ondernemen (als u over de nodige kennis beschikt).

Doorrijden met een defect onderdeel of systeem in uw auto leidt vaak tot nog hogere kosten, omdat het nog meer problemen kan veroorzaken en zelfs kan leiden tot onveilige situaties op de weg voor u en andere weggebruikers.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste diagnose-apparatuur om uw auto uit te lezen en deskundige monteurs om storingen op te lossen. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Geeft uw auto een foutmelding door middel van een storingslampje? Maak dan een afspraak en laat ons het probleem voor u verhelpen!

Diagnose van de storingslampjes

Denkt u dat er iets mis is met de motor of is er plotseling een storingslampje gaan branden? Dan is het raadzaam om uw auto zo snel mogelijk te laten controleren. (Moderne) auto’s zijn uitgerust met complexe elektronische systemen, sensoren en boordcomputers. Om  vast te stellen waarom een storingslampje gaat branden, moet de auto in de garage worden aangesloten op onze diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat duidelijk wordt in welk deel van het elektronische systeem de storing gezocht moet worden.

Foutmeldingen op jouw dashboard? Neem meteen contac op met Auto Center Gent

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto diagnose FAQ

Hoelang duurt een volledige diagnose ?
Als u op afspraak komt, duurt een diagnose ongeveer 90 minuten. Dit kan soms worden verlengd als er ernstige problemen worden geconstateerd, of als de diagnose-expert het nodig acht om dubbele controles uit te voeren vanwege de staat van uw auto.
Wat zijn de kosten van een volledige diagnose?
De kosten van een volledige diagnose bij Autocentergent bedragen 100 euro. Hiermee positioneren wij ons niet alleen als expert, maar ook als de goedkoopste dienstverlener in de regio.
Diagnose op maat. Kan dat ?
Wilt u een intensieve diagnose op maat voor een specifiek probleem? Onze diagnose-experts helpen u graag verder. Met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur en technieken kunnen wij een diagnose op maat stellen.
Wanneer kan ik het best een diagnose laten stellen ?
U heeft een flauw vermoeden wat er stuk is aan uw auto, maar weet u dit wel zeker? Wellicht is het probleem al goed te verhelpen met een kleine ingreep en blijven hoge kosten bespaard gebleven. Leg het probleem van uw auto aan ons voor en onze experts zullen deskundig een diagnose voor uw auto uitvoeren. Zo weet u exact wat de verwachte kosten van de reparatie aan uw auto zullen zijn.
Een storingslampje gaat branden. Wat nu ?
U kunt een autodiagnose aanvragen wanneer de auto een storing geeft, maar het niet duidelijk is wat er precies mis is met de auto. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een lampje in uw dashboard brandt, bv. het lampje waardoor de motor een storing geeft, maar het is niet direct duidelijk wat er precies mis is met de motor. In dat geval kunt u een diagnose aanvragen om erachter te komen wat er gerepareerd moet worden.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen