Motoren

Diagnose en Revisie

Wat houd de revisie van een motorblok in ?

Je zou de motor het hart van je auto kunnen noemen. Maar wat doet u als uw motor stuk gaat, veel rook of lawaai produceert of te veel olie en benzine verbruikt? Dan is uw motor zo versleten dat een motorrevisie noodzakelijk is. Motorrevisie betekent dat de motor wordt opgeknapt om hem een tweede leven te geven – een compleet nieuwe motor kost immers veel geld en het is niet altijd nodig om alle onderdelen te vervangen. In dat geval kiest u liever voor een gedeeltelijke reparatie, oftewel revisie. Samen met de versnellingsbak is het motorblok een van de meest gereviseerde onderdelen van de auto.

Bij een motorrevisie wordt uw motor uit elkaar gehaald, schoongemaakt, waar nodig gedeeltelijk vervangen en weer in elkaar gezet seo texte schreiben lassen. Op deze manier gaat uw motor weer jaren mee, zonder dat u een compleet nieuwe motor hoeft aan te schaffen.

Een gezonde motor door goed onderhoud

In het kader van motorrevisie geven wij enkele tips over hoe u zelf uw motor kunt onderhouden. Er zijn verschillende soorten automotoren, zoals:

  • Benzinemotoren
  • Dieselmotoren
  • Elektromotoren
  • Hybride motoren

Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot problemen waarbij uw motor niet naar wens presteert. Schade aan uw automotor is over het algemeen zeer problematisch Amazon ppc Agentur. Daarom is het belangrijk om altijd tijdig op onderhoud te gaan bij een gespecialiseerde garage, de motor goed op temperatuur te laten komen en regelmatig verschillende onderdelen in de auto te controleren – zoals dekoelvloeistof- en het oliepeil.

Merkt u waarschuwingslampjes op, maakt uw auto vreemde geluiden of verbruikt hij abnormaal veel brandstof? Dan moet u uw auto door een expert laten nakijken, want uw motor heeft misschien een revisie nodig.

Problemen met uw motor? Neem meteen contact op met Auto Center Gent

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Een motorrevisie bij Autocentergent

De prijs van een motorrevisie hangt af van verschillende factoren. Een revisie is echter vaak goedkoper dan de inbouw van een volledig nieuwe motor. Voor een revisie van uw motor of een vervanging van uw motor kunt u terecht bij AutocenterGent ghostwriter Husarbeit. Ook zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van elk onderdeel van de auto, ongeacht het type, zoals een versnellingsbak revisie.

Onze andere diensten

Daarnaast bieden wij ook diverse mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van nieuwe en tweedehands auto’s en voeren wij onderhoudsbeurten uit die ervoor zorgen dat de onderdelen van uw auto in de juiste conditie blijven.

Tips voor een gezonde motor

Houd u aan de voorgeschreven onderhoudsintervallen van de fabrikant. Laat de motor altijd warmlopen voordat u hem tot het uiterste drijft. Controleer regelmatig het olie- en koelvloeistofpeil. En houd de controlelampjes op het dashboard in de gaten ghostwriter diplomarbeit kosten. Op die manier gaat de motor het langst mee.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste diagnostiek en apparatuur om de motor van uw auto volledig te reviseren. Onze deskundige monteurs ontvangen u met een glimlach om alle problemen met uw motor op te lossen bachelorarbeit schreiben lassen. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Heeft uw auto een motorprobleem? Maak dan een afspraak en laat ons het probleem voor u oplossen!

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto diagnose FAQ

Hoelang duurt een volledige diagnose ?
Als u op afspraak komt, duurt een diagnose ongeveer 90 minuten. Dit kan soms worden verlengd als er ernstige problemen worden geconstateerd, of als de diagnose-expert het nodig acht om dubbele controles uit te voeren vanwege de staat van uw auto.
Wat zijn de kosten van een volledige diagnose?
De kosten van een volledige diagnose bij Autocentergent bedragen 100 euro. Hiermee positioneren wij ons niet alleen als expert, maar ook als de goedkoopste dienstverlener in de regio.
Diagnose op maat. Kan dat ?
Wilt u een intensieve diagnose op maat voor een specifiek probleem? Onze diagnose-experts helpen u graag verder. Met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur en technieken kunnen wij een diagnose op maat stellen.
Wanneer kan ik het best een diagnose laten stellen ?
U heeft een flauw vermoeden wat er stuk is aan uw auto, maar weet u dit wel zeker? Wellicht is het probleem al goed te verhelpen met een kleine ingreep en blijven hoge kosten bespaard gebleven. Leg het probleem van uw auto aan ons voor en onze experts zullen deskundig een diagnose voor uw auto uitvoeren. Zo weet u exact wat de verwachte kosten van de reparatie aan uw auto zullen zijn.
Een storingslampje gaat branden. Wat nu ?
U kunt een autodiagnose aanvragen wanneer de auto een storing geeft, maar het niet duidelijk is wat er precies mis is met de auto. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een lampje in uw dashboard brandt, bv. het lampje waardoor de motor een storing geeft, maar het is niet direct duidelijk wat er precies mis is met de motor. In dat geval kunt u een diagnose aanvragen om erachter te komen wat er gerepareerd moet worden.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen