Waarborg uw veiligheid

Groot Onderhoud

Wat is een groot onderhoud auto ?

De grote onderhoudsbeurt van uw auto is een belangrijke check-up. Officieel is het niet verplicht, maar als u wist hoe belangrijk het is, zou u het nooit overslaan.

Een grote onderhoudsbeurt kunt u het beste om de 30.000 km of om de twee jaar laten uitvoeren. Alles hangt af van het type auto dat u rijdt en vooral hoe lang hij al in gebruik is.

Goed en regelmatig onderhoud van uw auto is uiterst belangrijk. Niet alleen voor het behoud van de waarde van uw auto, maar ook voor uw veiligheid bachelorarbeit schreiben lassen. Het onderhoud van uw auto is dus een belangrijk en essentieel onderdeel van goed auto onderhoud!

Wat kost een groot onderhoud auto ?

Wat kost een grote onderhoudsbeurt voor uw auto? Dat hangt af van de staat en de leeftijd van de auto ghostwriter erfahrungen. De prijs wordt ook beïnvloed door het type auto: nieuwe onderdelen voor een dure auto zijn vaak duurder dan onderdelen voor een goedkoop model. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt altijd de motorolie vervangen en worden nieuwe (lucht)filters geplaatst ghostwriter preise. Daarnaast worden zaken als de (piepende) remmen en leidingen gecontroleerd op een goede werking en worden ook de wielen nagekeken.

De kosten van een auto-onderhoudsbeurt bij Autocentergent kunnen variëren, afhankelijk van het merk en de staat van de auto hausarbeit schreiben lassen. Toch geven we graag een richtprijs die in de praktijk meestal gehanteerd wordt:

  • Kosten groot auto onderhoud voor personenwagen: 210 EURmeer info
  • Kosten groot onderhoud voor volumewagen: 250 EUR meer info
  • Kosten groot onderhoud hybride: 290 EUR meer info
  • Kosten groot onderhoud bestelwagen: 290 EUR meer info


Tip van Autocentergent:
Plan het groot onderhoud van uw auto samen met uw jaarlijkse technische keuring referat schreiben lassen, zo bespaar je al snel enkele honderden euro’s.

Expertise in groot en klein auto-onderhoud: Bereken de prijs online!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0,00 €

Wat is het verschil met een klein onderhoud ?

Een kleine onderhoudsbeurt is een check-up voor uw auto.

Een kleine onderhoudsbeurt kunt u het beste om de 15.000 of 20.000 km of één keer per jaar laten uitvoeren. Alles hangt af van het type auto dat u rijdt en vooral hoe lang hij al in gebruik is.

Het ligt voor de hand dat u een oudere auto vaker moet laten nakijken. Niemand zit graag vast langs de kant van de weg in een file. Als wij bij Autocentergent een kleine onderhoudsbeurt uitvoeren, zullen we de motorolie en het oliefilter vervangen. Olie vermindert de wrijving – en dus de slijtage – van uw auto-onderdelen. Het zorgt ervoor dat ze sneller afkoelen en beschermt de motor ook tegen corrosie. Daarnaast zullen wij uw wagen op een 25-tal aspecten. Zo controleren wij onder andere de remmen, de koplampen en de accu.

Hoe lang duurt een grote onderhoudsbeurt ?

De grote onderhoudsbeurt is een extra onderhoudscontrole van je auto. Deze grote beurt wordt voorgeschreven door de fabrikant en is dus eigenlijk niet verplicht. Of je jouw auto langsbrengt voor deze onderhoudsbeurt is jouw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden je alleen wel sterk af deze beurt over te slaan.

Gemiddeld duurt een groot onderhoud voor uw auto een halve werkdag. Gelieve altijd op voorhand een afspraak in te plannen voor een groot onderhoud auto.

Altijd veilig de weg op

Als u niet regelmatig klein en groot onderhoud laat uitvoeren, brengt u uzelf en andere weggebruikers in gevaar. Zorg ervoor dat al het onderhoud op tijd wordt uitgevoerd door ervaren monteurs. Autocentergent is gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel het kleine als grote onderhoud van alle automerken. Bespaar tot 40% op de factuur voor het onderhoud in vergelijking met de vaste merkdealers.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste diagnose- technieken waardoor onze monteurs uw klein en groot auto onderhoud deskundig kunnen uitvoeren. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak dan een afspraak en laat door ons het onderhoud van uw wagen uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto onderhoud FAQ

Waarom is een auto onderhoud belangrijk ?
Door uw auto op tijd te laten onderhouden, kunt u pech, onveilige situaties en dure reparaties voorkomen. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? De ervaren monteurs van Autocentergent voeren onderhoud uit aan alle merken auto's. Dus welk merk u ook rijdt, u kunt uw auto altijd naar Autocentergent brengen.
Hoe lang duurt een klein auto onderhoud ?
Bij een kleine auto-onderhoudsbeurt worden gemiddeld 25 aspecten gecontroleerd. Dit duurt gemiddeld zo'n dertig tot zestig minuten.
Hoe lang duurt een groot auto onderhoud ?
Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt de hele auto nagekeken. Dit duurt meestal een halve dag. Brengt u uw auto 's ochtends bij Autocentergent langs voor een complete auto servicebeurt? In de meeste gevallen kunt u de auto aan het eind van de dag ophalen.
Wat kost een auto onderhoud in het algemeen?
Dat hangt af van de staat van de auto en of u voor een kleine of grote onderhoudsbeurt gaat. De prijs wordt ook beïnvloed door het type auto: nieuwe onderdelen voor een dure auto zijn vaak duurder dan onderdelen voor een goedkoop model. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt altijd de motorolie vervangen en worden nieuwe (lucht)filters geplaatst. Daarnaast worden zaken als de (piepende) remmen en leidingen gecontroleerd op goede werking en worden ook de wielen nagekeken.
Wanneer moet ik een auto onderhoud laten uitvoeren ?
Een klein onderhoud is meestal nodig om de 15.000 km – 20.000 km. Een groot onderhoud is meestal nodig om de 2 jaar of iedere 30.000 km.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen