Groot onderhoud Toyota

Houd je auto in topconditie bij Auto Center Gent. Onze vakkundige onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat jouw Toyota altijd in optimale staat verkeert. Kies voor de expertise van ons erkende team, zodat je verzekerd bent van het allerbeste onderhoud voor jouw auto.

Grote onderhoudsbeurt

Auto Center Gent

Premium Plus

Klein onderhoud

 • Personenwagen: 110 EUR
 • Volumewagen: 150 EUR
 • Hybride: 190 EUR
 • Bestelwagen: 190 EUR
 • Groot onderhoud

 • Personenwagen: 210 EUR
 • Volumewagen: 250 EUR
 • Hybride: 290 EUR
 • Bestelwagen: 290 EUR
 • Premium Plus

 • Personenwagen: 260 EUR
 • Volumewagen: 300 EUR
 • Bestelwagen: 340 EUR
 • Maak een afspraak voor onderhoud van uw Toyota

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  0,00 €

  1. Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk voor Toyota auto's

  Regelmatig onderhoud van je Toyota auto is van essentieel belang om de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties van het voertuig te waarborgen. Tijdens onderhoudsbeurten kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor grotere en kostbaardere reparaties in de toekomst kunnen worden voorkomen. Bovendien kan regelmatig onderhoud de brandstofefficiëntie verbeteren en de levensduur van belangrijke onderdelen verlengen.

  Auto Center Gent is een betrouwbare en professionele garage die gespecialiseerd is in Toyota auto’s. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en genieten het vertrouwen van vele tevreden klanten. Hier zijn enkele redenen waarom wij Auto Center Gent ten zeerste wordt aanbevolen:

  1. Ervaring en expertise: Auto Center Gent heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van Toyota auto’s. We hebben een team van hoogopgeleide en gecertificeerde monteurs die bekend zijn met de specifieke behoeften en vereisten van Toyota voertuigen. We hebben de kennis en expertise om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren.

  2. Originele onderdelen: Bij Auto Center Gent worden uitsluitend originele Toyota onderdelen gebruikt. Dit garandeert dat je Toyota auto wordt gerepareerd met onderdelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en specifiek zijn ontworpen voor jouw voertuig. Originele onderdelen zorgen voor een optimale werking en betrouwbaarheid van je auto.

  3. Uitgebreide dienstverlening: Auto Center Gent biedt een breed scala aan diensten, waaronder algemeen onderhoud, reparaties, diagnose van storingen, bandenservice, remmen, uitlaatsystemen en nog veel meer. Of het nu gaat om een gepland onderhoud of een onverwachte reparatie, Auto Center Gent kan je helpen.

  4. Klantgerichte aanpak: Auto Center Gent staat bekend om zijn klantgerichte aanpak. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar om een positieve en persoonlijke ervaring te bieden aan elke klant. We luisteren naar je behoeften, beantwoorden je vragen en bieden advies op maat.

  5. Betaalbare prijzen: Auto Center Gent hanteert eerlijke en transparante prijzen voor hun diensten. We bieden concurrerende tarieven en maken gebruik van efficiënte werkmethoden om de kosten voor de klant te minimaliseren. Je kunt rekenen op eerlijke prijzen zonder verborgen kosten.

  6. Tevreden klanten: Auto Center Gent heeft een sterke reputatie opgebouwd op basis van tevreden klanten. Veel mensen hebben positieve ervaringen gedeeld over de uitstekende service, kwaliteit van het werk en vriendelijkheid van het personeel. Dit getuigt van onze betrouwbaarheid en professionaliteit.

  2. Aanbevolen onderhoudsschema's voor Toyota auto's

  Toyota heeft aanbevolen onderhoudsschema’s opgesteld op basis van verschillende factoren, zoals de kilometerstand, leeftijd van het voertuig en rijomstandigheden. Deze schema’s dienen als leidraad voor het plannen van onderhoudsbeurten.

  3. Onderhoud op basis van de kilometerstand

  Toyota beveelt aan dat bepaalde onderhoudstaken worden uitgevoerd na een bepaald aantal kilometers. Dit omvat het vervangen van de motorolie en filters, het controleren van de remmen en de bandenspanning, en het inspecteren van de verlichtingssystemen. Het is belangrijk om regelmatig de kilometerstand van je Toyota auto te controleren en de aanbevolen onderhoudstaken dienovereenkomstig uit te voeren.

   

  U kunt bij ons terecht voor het onderhoud op basis van de kilometerstand van uw Toyota auto. Onze deskundige monteurs zijn bekend met de specifieke onderhoudsbehoeften van Toyota voertuigen en kunnen de aanbevolen onderhoudstaken op professionele wijze uitvoeren.

  Bij het onderhoud op basis van de kilometerstand zorgen wij ervoor dat essentiële onderdelen en vloeistoffen regelmatig worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Dit omvat onder andere het verversen van de motorolie en het vervangen van de oliefilters. Door regelmatig de motorolie te verversen, wordt de motor beschermd tegen slijtage en worden optimale prestaties behouden.

  Daarnaast controleren we ook de remmen en de bandenspanning om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren. Versleten remmen kunnen de veiligheid van uw voertuig in gevaar brengen, terwijl een onjuiste bandenspanning kan leiden tot verminderde grip en brandstofefficiëntie. Door deze aspecten regelmatig te controleren, kunnen we eventuele problemen vroegtijdig opsporen en aanpakken.

  Een ander belangrijk onderdeel van het onderhoud op basis van de kilometerstand is het inspecteren van de verlichtingssystemen van uw Toyota auto. Goed werkende verlichting is essentieel voor uw veiligheid op de weg, zowel voor uzelf als voor andere weggebruikers. We controleren de koplampen, achterlichten, richtingaanwijzers en remlichten om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren en de juiste helderheid hebben.

  Bij Auto Center Gent begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud op basis van de kilometerstand om de prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van uw Toyota auto te waarborgen. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw voertuig te onderhouden volgens de aanbevolen richtlijnen van Toyota. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een onderhoudsafspraak om uw Toyota auto in topconditie te houden.

  4. Onderhoud op basis van de leeftijd van het voertuig

  Na verloop van tijd kunnen bepaalde onderdelen van een Toyota auto slijten, zelfs als het voertuig niet veel kilometers heeft gereden. Toyota beveelt aan dat sommige onderdelen, zoals de distributieriem en de bougies, worden vervangen op basis van de leeftijd van het voertuig. Het is belangrijk om de aanbevolen onderhoudsschema’s te raadplegen die specifiek zijn voor het model en het bouwjaar van je Toyota auto.

   

  U kunt bij ons terecht voor het onderhoud op basis van de leeftijd van uw Toyota auto. Onze gekwalificeerde monteurs begrijpen dat bepaalde onderdelen na verloop van tijd slijtage kunnen vertonen, zelfs als het voertuig niet veel kilometers heeft gereden. We volgen de aanbevolen onderhoudsschema’s die specifiek zijn voor het model en het bouwjaar van uw Toyota om ervoor te zorgen dat uw voertuig in optimale staat blijft.

  Bij het onderhoud op basis van de leeftijd van het voertuig richten we ons op de vervanging van onderdelen die gevoelig zijn voor veroudering. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de distributieriem. Deze riem speelt een cruciale rol in het synchroniseren van de beweging van de nokkenas en de krukas, wat essentieel is voor een goede werking van de motor. Na verloop van tijd kan de distributieriem verslijten en beschadigd raken, wat kan leiden tot ernstige motorproblemen. Toyota beveelt aan de distributieriem te vervangen na een bepaald aantal jaren, zelfs als de kilometerstand nog niet is bereikt.

  Daarnaast kunnen ook de bougies na verloop van tijd versleten raken. Bougies spelen een belangrijke rol in het ontstekingsproces van de motor en zorgen voor een efficiënte verbranding van het brandstof-luchtmengsel. Toyota adviseert de bougies te vervangen na een bepaald aantal jaren, zelfs als de kilometerstand nog niet is bereikt. Door tijdig de bougies te vervangen, blijft de motor van uw Toyota in goede conditie en behoudt u optimale prestaties.

  Bij Auto Center Gent hebben we ervaring met het onderhoud op basis van de leeftijd van het voertuig. Onze monteurs zijn op de hoogte van de specifieke onderhoudsbehoeften van verschillende Toyota modellen en bouwjaren. We gebruiken alleen originele Toyota onderdelen om ervoor te zorgen dat uw voertuig de juiste kwaliteit en prestaties behoudt.

  Als uw Toyota auto een bepaalde leeftijd heeft bereikt, is het raadzaam om contact met ons op te nemen voor een onderhoudsafspraak op basis van de leeftijd van het voertuig. Onze deskundige monteurs zullen zorgvuldig uw voertuig inspecteren en de nodige onderhoudstaken uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw Toyota in optimale staat blijft, zelfs na verloop van tijd.

  5. Onderhoud op basis van de rijomstandigheden

  Toyota erkent dat auto’s die onder zware rijomstandigheden worden gebruikt, zoals veelvuldig stop-and-go verkeer of rijden onder extreme temperaturen, mogelijk vaker onderhoud nodig hebben. Het is raadzaam om de onderhoudsbehoeften van je Toyota auto aan te passen aan de rijomstandigheden waarin je het voertuig gebruikt.

   

  U kunt bij ons terecht voor het onderhoud op basis van de rijomstandigheden van uw Toyota auto. We begrijpen dat verschillende rijomstandigheden een impact kunnen hebben op de prestaties en de slijtage van uw voertuig. Daarom passen we het onderhoud aan op basis van de specifieke rijomstandigheden waarin u uw Toyota gebruikt.

  Als uw auto regelmatig wordt blootgesteld aan zware rijomstandigheden, zoals veelvuldig stop-and-go verkeer, rijden in extreme temperaturen, off-road rijden of langdurig rijden in bergachtig terrein, is het raadzaam om de onderhoudsbehoeften aan te passen. Deze omstandigheden kunnen de belasting op bepaalde onderdelen van uw auto verhogen en kunnen leiden tot een snellere slijtage.

  Bij het onderhoud op basis van de rijomstandigheden zullen onze ervaren monteurs uw Toyota auto zorgvuldig inspecteren en de onderdelen en vloeistoffen controleren die gevoelig zijn voor slijtage onder deze specifieke omstandigheden. Dit kan onder andere betrekking hebben op het controleren en mogelijk vaker vervangen van de remmen, het controleren van de koelvloeistof en het controleren van de filters die gevoelig zijn voor stof en vuil.

  Daarnaast kunnen we ook aanvullende controles en aanpassingen uitvoeren op basis van de rijomstandigheden. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het controleren en afstellen van de ophanging en de banden, om ervoor te zorgen dat uw Toyota auto stabiel en veilig blijft, zelfs onder uitdagende rijomstandigheden.

  Bij Auto Center Gent hebben we de expertise en kennis om het onderhoud op basis van de rijomstandigheden van uw Toyota auto uit te voeren. Onze monteurs hebben ervaring met verschillende rijomstandigheden en begrijpen de specifieke behoeften van uw voertuig onder deze omstandigheden. We zorgen ervoor dat uw auto optimaal blijft presteren en dat mogelijke problemen vroegtijdig worden opgespoord en aangepakt.

  Als u merkt dat uw Toyota auto wordt blootgesteld aan zware rijomstandigheden, neem dan contact met ons op voor een onderhoudsafspraak op basis van de rijomstandigheden. Onze deskundige monteurs zullen ervoor zorgen dat uw voertuig de juiste zorg en aandacht krijgt, zodat het goed blijft functioneren, zelfs onder uitdagende rijomstandigheden.

  6. Essentiële onderhoudstaken voor Toyota auto's

  Er zijn verschillende essentiële onderhoudstaken die regelmatig moeten worden uitgevoerd om de goede werking van je Toyota auto te waarborgen.

   

  7. Motorolie en oliefilter vervangen

  Het regelmatig vervangen van de motorolie en het oliefilter is van vitaal belang om de motor van je Toyota auto goed gesmeerd te houden. Motorolie heeft de neiging om na verloop van tijd te degraderen en verontreinigd te raken, wat kan leiden tot motorslijtage en verminderde prestaties. Het vervangen van de olie en het filter volgens de aanbevolen interval is een belangrijke onderhoudstaak.

   

  8. Luchtfilter en interieurfilter controleren en vervangen

  De luchtfilter in de motor van je Toyota auto en het interieurfilter voor het ventilatiesysteem moeten regelmatig worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Een schone luchtfilter zorgt voor een optimale luchtstroom naar de motor, terwijl een schoon interieurfilter schone lucht in het interieur van de auto garandeert.

   

  9. Remmen controleren en onderhouden

  Goed werkende remmen zijn essentieel voor de veiligheid van je Toyota auto. Het regelmatig controleren van de remvloeistof, remschijven en remblokken is belangrijk om ervoor te zorgen dat de remmen efficiënt werken en tijdig kunnen reageren.

   

  10. Banden controleren en vervangen

  Het regelmatig controleren van de bandenspanning, het profieldiepte en eventuele tekenen van slijtage is cruciaal voor de veiligheid en het rijcomfort van je Toyota auto. Versleten banden moeten worden vervangen om optimale grip en stabiliteit op de weg te behouden.

   

  11. Accu controleren en onderhouden

  Een goede werking van de accu is belangrijk voor een betrouwbare start van je Toyota auto. Het controleren van de accu op corrosie en het regelmatig schoonmaken van de aansluitingen kan helpen om problemen met de accu te voorkomen.

   

  12. Controle van de verlichtingssystemen

  Het controleren van de koplampen, achterlichten, remlichten en richtingaanwijzers is van essentieel belang voor de veiligheid op de weg. Defecte lampen moeten onmiddellijk worden vervangen om ervoor te zorgen dat andere weggebruikers je Toyota auto goed kunnen zien.

   

  13. Tips voor het vinden van een betrouwbare Toyota monteur

  Bij het kiezen van een monteur voor het onderhoud van je Toyota auto, zijn hier enkele belangrijke tips om in gedachten te houden:

   

  14. Vraag om aanbevelingen

  Vraag vrienden, familieleden en collega’s naar hun ervaringen met Toyota monteurs. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevolle inzichten bieden bij het vinden van een betrouwbare monteur.

   

  15. Controleer certificeringen en ervaring

  Zorg ervoor dat de monteur gecertificeerd is en ervaring heeft met het werken aan Toyota auto’s. Een erkende monteur met de juiste kennis en expertise kan de beste zorg bieden voor je voertuig.

   

  Onze monteurs bij Auto Center Gent voldoen aan de vereisten van certificering en hebben ruime ervaring met het werken aan Toyota auto’s. We begrijpen het belang van het hebben van gekwalificeerde professionals die vertrouwd zijn met de specifieke technische aspecten van Toyota voertuigen.

  Onze monteurs hebben de benodigde certificeringen behaald en zijn op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en onderhoudsrichtlijnen van Toyota. Ze hebben een diepgaande kennis van de systemen en componenten van Toyota auto’s en kunnen efficiënt en nauwkeurig diagnose stellen en reparaties uitvoeren.

  We hebben ook een uitgebreide ervaring met het werken aan Toyota auto’s van verschillende modellen en bouwjaren. Door de jaren heen hebben we een breed scala aan onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd, variërend van routine-onderhoud tot complexe technische problemen. Onze ervaring stelt ons in staat om snel en effectief op te treden en de beste oplossingen te bieden voor de behoeften van uw Toyota auto.

  Bij Auto Center Gent streven we ernaar om hoogwaardige service te leveren en uw vertrouwen te verdienen. Onze gecertificeerde monteurs met uitgebreide ervaring staan klaar om de beste zorg en aandacht aan uw Toyota auto te bieden. U kunt erop vertrouwen dat uw voertuig in bekwame handen is en dat we de expertise hebben om eventuele problemen op te lossen en uw auto weer in optimale conditie te brengen.

  Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar Auto Center Gent komt, kunt u er zeker van zijn dat u wordt geholpen door hooggekwalificeerde monteurs die uw Toyota auto met zorg en professionaliteit behandelen. Uw tevredenheid en de veiligheid van uw voertuig hebben bij ons de hoogste prioriteit.

  16. Vergelijk prijzen en servicepakketten

  Vergelijk de prijzen en servicepakketten van verschillende Toyota monteurs. Let op wat er is inbegrepen in het onderhoudspakket en zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt.

   

  Auto Center Gent biedt u dealer-kwaliteit voor een betere prijs!

  17. Zoek naar gespecialiseerde Toyota monteurs

  Overweeg om een monteur te kiezen die gespecialiseerd is in het onderhoud van Toyota auto’s. Ze hebben mogelijk meer specifieke kennis en toegang tot originele onderdelen.

   

  U hoeft niet verder te zoeken als het gaat om gespecialiseerde Toyota monteurs. We zijn trots op onze specialisatie in het onderhoud en de reparatie van Toyota auto’s. Hier zijn een paar redenen waarom u bij ons aan het juiste adres bent:

  1. Expertise: Onze monteurs hebben uitgebreide kennis en ervaring met Toyota auto’s. Ze zijn specifiek getraind in de technische aspecten en systemen van Toyota voertuigen. Hierdoor kunnen ze nauwkeurige diagnoses stellen en hoogwaardige reparaties uitvoeren.

  2. Originele onderdelen: Als gespecialiseerd centrum hebben we toegang tot originele Toyota onderdelen. Het gebruik van originele onderdelen is essentieel om de kwaliteit en prestaties van uw Toyota te behouden. We zorgen ervoor dat alleen de juiste onderdelen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt bij elke reparatie of onderhoudsbeurt.

  3. Up-to-date kennis: We volgen de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen van Toyota op het gebied van onderhoud en reparatie. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en technieken. U kunt erop vertrouwen dat uw Toyota bij ons wordt behandeld volgens de meest recente standaarden.

  4. Klanttevredenheid: Bij Auto Center Gent streven we naar de hoogste klanttevredenheid. We hechten veel waarde aan persoonlijke service en zorgen ervoor dat uw behoeften en verwachtingen worden vervuld. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen voor uw Toyota alsof het hun eigen voertuig is, met oog voor detail en nauwgezetheid.

  5. Volledige service: Naast onderhoud en reparaties bieden we een breed scala aan services voor uw Toyota, zoals keuringen, airconditioning service, bandenwissels en meer. Bij Auto Center Gent kunt u terecht voor al uw Toyota behoeften, waardoor het gemakkelijk en efficiënt is om uw voertuig in optimale conditie te houden.

  18. Controleer recensies en beoordelingen

  Lees online recensies en beoordelingen van andere klanten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de service die de monteur biedt. Positieve feedback en tevreden klanten zijn goede indicatoren van betrouwbaarheid.

   

  19. Conclusie

  Het groot onderhoud van Toyota auto’s is essentieel om de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van het voertuig te waarborgen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren volgens de aanbevolen onderhoudsschema’s en door essentiële onderhoudstaken niet te verwaarlozen, kun je genieten van een veilige en probleemloze rijervaring met je Toyota auto. Het vinden van een betrouwbare Toyota monteur is van groot belang om ervoor te zorgen dat het onderhoud op de juiste manier wordt uitgevoerd. Investeer in het onderhoud van je Toyota auto en je zult beloond worden met een betrouwbaar en goed presterend voertuig.

   

  Voor alle onderhoud en reparaties, aan alle Toyota modellen

  • Toyota Corolla
  • Toyota Camry
  • Toyota RAV4
  • Toyota Highlander
  • Toyota Tacoma
  • Toyota Tundra
  • Toyota Prius
  • Toyota Yaris
  • Toyota Avalon
  • Toyota Sienna
  • Toyota 4Runner
  • Toyota C-HR
  • Toyota Venza
  • Toyota Supra
  • Toyota Land Cruiser
  • Toyota Sequoia
  • Toyota Mirai
  • Toyota Aygo
  • Toyota Verso
  • Toyota Avensis
  • Toyota GT86
  • Toyota Hilux
  • Toyota Auris
  • Toyota Urban Cruiser
  • Toyota FJ Cruiser
  • Toyota iQ
  • Toyota Corolla Hatchback
  • Toyota Camry Hybrid
  • Toyota RAV4 Hybrid
  • Toyota Highlander Hybrid
  • Toyota Tacoma TRD Pro
  • Toyota Tundra TRD Pro
  • Toyota Prius Prime
  • Toyota Yaris Hybrid
  • Toyota Avalon Hybrid
  • Toyota Sienna Hybrid
  • Toyota 4Runner TRD Pro
  • Toyota C-HR Hybrid
  • Toyota Venza Hybrid
  • Toyota GR Supra
  • Toyota Land Cruiser Prado
  • Toyota Sequoia TRD Pro
  • Toyota Mirai
  • Toyota Aygo x-clusiv
  • Toyota Verso-S
  • Toyota Avensis Touring Sports
  • Toyota GT86 GR
  • Toyota Hilux Invincible
  • Toyota Auris Touring Sports
  • Toyota Urban Cruiser+
  • Toyota FJ Cruiser Adventure
  • Toyota iQ EV
  • Toyota Corolla Cross
  • Toyota Camry TRD
  • Toyota RAV4 Adventure
  • Toyota Highlander XSE
  • Toyota Tacoma Limited
  • Toyota Tundra Limited
  • Toyota Prius c
  • Toyota Yaris Cross
  • Toyota Avalon TRD
  • Toyota Sienna Platinum
  • Toyota 4Runner Limited
  • Toyota C-HR GR Sport
  • Toyota Venza Limited
  • Toyota GR Supra A91 Edition
  • Toyota Land Cruiser Heritage Edition
  • Toyota Sequoia Nightshade
  • Toyota Mirai XLE
  • Toyota Aygo x-play
  • Toyota Verso-S Life
  • Toyota Avensis Executive
  • Toyota GT86 Hakone Edition
  • Toyota Hilux Invincible X
  • Toyota Auris Hybrid
  • Toyota Urban Cruiser Platinum
  • Toyota FJ Cruiser Ultimate Edition
  • Toyota iQ3
  • Toyota Corolla Wagon
  • Toyota Camry XSE
  • Toyota RAV4 XLE
  • Toyota Highlander XLE
  • Toyota Tacoma SR5
  • Toyota Tundra SR5
  • Toyota Prius v
  • Toyota Yaris GR Sport
  • Toyota Avalon XSE
  • Toyota Sienna XSE
  • Toyota 4Runner Limited Nightshade
  • Toyota C-HR Limited
  • Toyota Venza XLE
  • Toyota GR Supra 2.0
  • Toyota Land Cruiser Executive Lounge
  • Toyota Sequoia Platinum
  • Toyota Mirai Limited
  • Toyota Aygo x-trend
  • Toyota Verso-S Active
  • Toyota Avensis Business Edition
  • Toyota GT86 Black Edition
  • Toyota Hilux Invincible D/Cab
  • Toyota Auris Hybrid Touring Sports
  • Toyota Urban Cruiser City
  • Toyota FJ Cruiser Trail Teams Ultimate Edition
  • Toyota iQ Collection