KIA onderhoud en herstellingen

Auto Center Gent is een gespecialiseerd bedrijf dat zich toelegt op het onderhoud en herstel van KIA-voertuigen. 

Snel en nauwkeurig identificeren van problemen

Diagnose is een essentieel onderdeel van ons werk. We maken gebruik van geavanceerde diagnoseapparatuur en technieken om problemen in uw KIA snel en nauwkeurig te identificeren. Of het nu gaat om elektrische storingen, problemen met het EGR-systeem, roetfilterproblemen of andere technische kwesties, onze deskundige technici zijn in staat om een grondige diagnose te stellen en de nodige reparaties uit te voeren.

Maak nu je afspraak - KIA onderhoud en reparaties

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Klein onderhoud, groot onderhoud, zomer- en winteronderhoud

Bij Auto Center Gent bieden we verschillende onderhoudsdiensten aan, waaronder klein onderhoud, groot onderhoud, zomer- en winteronderhoud. Ons team voert regelmatige controles en preventief onderhoud uit om ervoor te zorgen dat uw KIA in optimale staat blijft. We zijn ook gespecialiseerd in hybride voertuigen en hebben de expertise om uw hybride KIA te onderhouden en repareren.

Hybride en DSG/S-Tronic: Expertise in onderhoud en reparatie

Voor voertuigen met DSG- of S-Tronic-transmissies bieden we gespecialiseerde services aan, waaronder onderhoud, reparaties en revisie van de transmissie. Onze technici hebben uitgebreide kennis van deze geavanceerde transmissiesystemen en zorgen ervoor dat uw KIA soepel schakelt en optimaal presteert.

Je KIA weer in topconditie brengen!

Auto Center Gent is uw betrouwbare partner voor het onderhoud, herstel en de diagnose van uw KIA. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met al uw autotechnische behoeften en ervoor te zorgen dat uw KIA in optimale staat verkeert.

Airco, autolampen en autoruiten: Diensten voor optimaal comfort en veiligheid

Bij Auto Center Gent begrijpen we het belang van een goed functionerend airconditioningsysteem, goed werkende autolampen en onbeschadigde autoruiten voor uw comfort en veiligheid. Daarom bieden we diensten aan voor onderhoud, reparatie en vervanging van airco-onderdelen, autolampen en autoruiten.

Banden, batterijen en bougies: Essentiële onderdelen en vervanging

Goede banden, een betrouwbare batterij en goed functionerende bougies zijn essentieel voor de prestaties en veiligheid van uw KIA. Bij Auto Center Gent bieden we diensten voor bandenonderhoud, batterijvervanging en het controleren en vervangen van bougies om ervoor te zorgen dat uw KIA altijd klaar is voor de weg.

Motorgerelateerde diensten: Cilinders, koppakking, alternator, dynamo, distributie

Om ervoor te zorgen dat de motor van uw KIA in optimale staat blijft, biedt Auto Center Gent een breed scala aan motorgerelateerde diensten. Of het nu gaat om het vervangen van cilinders, koppakkingen, alternators, dynamo’s, distributieriemen of distributiekettingen, onze technici hebben de kennis en ervaring om deze werkzaamheden efficiënt en professioneel uit te voeren.

Remsysteem: Onderhoud en reparatie van remklauwen, remblokken en remschijven

Een goed functionerend remsysteem is van cruciaal belang voor uw veiligheid op de weg. Bij Auto Center Gent bieden we gespecialiseerde diensten voor het onderhoud en de reparatie van remklauwen, remblokken en remschijven. Onze technici zorgen ervoor dat uw remmen altijd optimaal presteren.

Tot 80% voordeliger dan merk dealer!

Plan nu uw afspraak in en ervaar de hoogwaardige service van Auto Center Gent. Klik hier om direct een afspraak te maken!

Roetfilter: Reiniging en onderhoud voor optimale prestaties en emissienormen

Voor voertuigen met een roetfilter biedt Auto Center Gent diensten aan voor het reinigen en onderhouden van het roetfilter. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw KIA aan de emissienormen voldoet en optimaal blijft presteren.

Ruitenwissers, schokdempers en waterpompen: Vervanging en reparatie

Bij Auto Center Gent begrijpen we dat goed werkende ruitenwissers, schokdempers en waterpompen essentieel zijn voor uw comfort en veiligheid op de weg. We bieden diensten aan voor het controleren, vervangen en repareren van deze componenten om ervoor te zorgen dat uw KIA altijd in optimale staat verkeert.

Trekhaakinstallatie: Professionele expertise voor veilig en betrouwbaar gebruik

Als u een trekhaak op uw KIA wilt laten installeren, kunt u rekenen op de professionele expertise van Auto Center Gent. Onze technici zorgen voor een veilige en betrouwbare installatie, zodat u uw KIA kunt gebruiken voor het trekken van trailers, caravans of andere ladingen.

Schadeherstel carrosserie: Spuiterij, polijsten, polieren en spotrepair

Als uw KIA schade heeft opgelopen aan de carrosserie, biedt Auto Center Gent een uitgebreid scala aan schadehersteldiensten aan. Met onze professionele spuiterij, polijst- en polierwerkzaamheden en spotrepairtechnieken kunnen we uw voertuig weer in de oorspronkelijke staat herstellen.

Technische keuring: Voorbereiding en oplossen van problemen

Bij Auto Center Gent begrijpen we het belang van de technische keuring en helpen we u graag bij de voorbereiding en het oplossen van eventuele problemen. Onze experts zorgen ervoor dat uw KIA voldoet aan alle wettelijke vereisten en dat u met een gerust hart de weg op kunt.

Is uw KIA toe aan onderhoud of herstelling? Wacht niet langer en plan nu een afspraak bij Auto Center Gent. Ons team van gespecialiseerde technici staat voor u klaar om uw KIA in topconditie te brengen. Klik hier om een afspraak in te plannen en profiteer van onze uitgebreide dienstverlening. Uw KIA verdient de beste zorg, dus wacht niet langer en boek nu uw afspraak bij Auto Center Gent!

Van krachtige sedans tot veelzijdige SUV's

U kan terecht bij ons voor onderhoud en herstellingen aan het volledige KIA-gamma, een merk dat bekend staat om zijn toonaangevende technologie, verfijnd design en indrukwekkende prestaties.