Over ons

autocentergent tolhuislaan 35c

Van jonge startup tot 10 jaar ervaring in het vak

Autocentergent houdt zich al meer dan een decennium bezig met algemene autoreparatie. Wat onze passie en betrokkenheid betreft, is het voor ons altijd dag één. We blijven innoveren en zoeken naar manieren om ons bedrijf te laten groeien en onze klanten beter te helpen.

Autocentergent is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in autoreparatie, schade-herstel, tuning service, reiniging en andere autodiensten. Wij zijn gevestigd in het hart van Gent en bedienen onze lokale gemeenschap en de omliggende gebieden al meer dan 10 jaar! Onze gecertificeerde technici staan klaar om elke autoreparatie aan te pakken die u kunt ervaren.

Onze Missie

Onze missie is onze klanten van dienst te zijn en altijd het hoogste niveau van klantenservice te bieden; ons bedrijf verder te ontwikkelen en te streven naar voortdurende verbetering; en ons te gedragen op een milieuvriendelijke manier.

Onze Visie

De beste dienstverlener in de automotive zijn van onze regio. Elke dag opnieuw de status quo uitdagen en nieuwe ideeën te implementeren in onze service, problemen op te lossen en verder te gaan dan de verwachtingen van onze klanten.

Kernwaarden
  • Teamwork door vertrouwen en respect.
  • Toegewijde klantenservice
  • Verantwoordelijkheid op alle niveaus.
  • Passie om de beste te zijn.
Voordelen

Voordelen
van Onze Service

Het onderhoud van uw auto is een essentiële taak die niet mag worden genegeerd of vergeten.

Afspraak inplannen
Klantgerichte Service

Wij hechten waarde aan de service die wij verlenen en onze trouwe terugkerende klanten kunnen altijd de nodige waardering van ons verwachten, zoals een extra korting.

Betaalbare Prijzen

Wij houden van correcte afspraken en uitstekende dienstverlening. Maar even belangrijk zijn onze transparante en betaalbare prijzen. Zonder onaangename verassingen.

Kwaliteit

Wij combineren betaalbare prijzen voor onze uurlonen met duurzame onderdelen. U kan genieten van onze 12 maanden garantie op alle onderdelen