Onze klanten

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Dit is wat onze klanten te zeggen hebben over Autocentergent

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

Geweldige service van Mike en het team van Autocentergent. Van het online boeken tot het zien van de onderdelen die vervangen moesten worden was van begin tot eind foutloos. Er was een probleem maar ze hielden ons op de hoogte van elke stap. We gaan zeker terug!

Net fantastische service gehad van Autocentergent, kwam onaangekondigd opdagen en de manager en het personeel waren zeer behulpzaam en hadden me binnen een uur weer op weg. Foutloze service!

Personeel is vriendelijk en mijn probleem met mijn auto werd gemakkelijk opgelost. Niet te vergeten dat ze een zeer goede klantenservice hebben (telefoon).

Mijn tweede keer dat ik Autocentergent gebruik en ik was niet teleurgesteld. Thierry en de jongens deden mijn autokeuring en alle reparaties die nodig waren, ze waren vriendelijk, vrolijk, beleefd en zeer behulpzaam. Niets is een last voor deze jongens. Ik kan ze zeker aanraden, vooral aan andere mensen op leeftijd die misschien niet zo goed op de hoogte zijn van auto’s. Bedankt, jongen

Breng mijn auto nu al een paar jaar naar Autocentergent en ik ben altijd tevreden over de service. Behulpzaam personeel, goede prijzen en bovenal, mijn auto is altijd in zeer goede staat.

Mijn dochter en ik hebben fantastische service van deze jongens gehad. Eerlijke beoordeling van wat er gedaan moet worden, goede klantenservice – wat heb je nog meer nodig! Thierry en Mohamed hebben heel goed voor ons gezorgd. Als het goed is mag het ook gezegd worden !

img