Schade zo snel mogelijk laten herstellen

Carrosserie

Auto carrosserie herstellen

Beschadigde carrosserie of koetswerk kan leiden tot roest. Wij raden u aan hier zo snel mogelijk werk van te maken, want een kleine roestplek kan al snel grote gevolgen en kosten met zich meebrengen. Snel de deuken verwijderen en herspuiten is de enige boodschap! De grote vakkennis en kwaliteitsmaterialen die Autocenter Gent biedt, zorgen voor een betaalbare, snelle en zeer professionele herstelling van uw auto.

Vakkundig en goedkoop herstel van beschadigde carrosserie

Een ongeluk is snel gebeurd, maar het kan behoorlijk wat blikschade aan uw auto veroorzaken, ook wel carrosserieschade genoemd. Als uw auto schade heeft opgelopen en u wilt deze zo snel mogelijk laten repareren, dan staan onze carrosserie-experts voor u klaar. De eerste en belangrijkste factor die bepaalt hoe duur het is om uw auto te laten repareren, is hoe groot de schade is. Als u alleen een klein deukje heeft, kunt u zich voorstellen dat dit veel goedkoper is dan een volledig schadeherstel na een flinke aanrijding. In sommige gevallen komt de opgelopen schade in aanmerking voor onze SMART reparatieservice, waardoor u flink kunt besparen op de factuur. In ieder geval maakt Autocentergent graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ga direct naar:

Herstelling van alle automerken aan de beste prijs in Gent

Wat onderhoud en mechanische reparaties betreft, is de gemiddelde Belg zeer trouw aan het netwerk van zijn automerk (althans tot zijn auto ongeveer 4 jaar oud is). Bestuurders zijn er vaak van overtuigd dat, naarmate auto’s complexer worden, het altijd beter is om voor reparaties en onderhoud naar de merkdealer te gaan in plaats van naar een onafhankelijke auto- en carrosserie hersteller als Autocenter Gent.

Autocenter Gent is volledig uitgerust om de meest ingewikkelde carrosserieschade te herstellen. Alle herstellingen worden vakkundig en perfect uitgevoerd door onze eigen ervaren koetswerkherstellers. En de factuur? Dankzij onze merkonafhankelijkheid betaal je altijd aanzienlijk minder dan bij de merkdealer.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto carrosserie FAQ

Wat zijn de kosten om carrosserie schade te herstellen ?
Schade aan uw carrosserie is nooit prettig, en de onvermijdelijke kosten van de reparatie dragen daar zeker aan bij. Wanneer u uw bumper beschadigt, krassen op de lak maakt of iets met uw zijspiegel raakt, denkt u meestal: "hoeveel gaat dat kosten? De uiteindelijke prijzen kunnen sterk variëren, afhankelijk van het soort schade dat u heeft opgelopen. Over het algemeen hanteren wij bij Autocenter Gent 3 verschillende soorten schadegevallen:

1. Krasschade (Prijzen vanaf 150 €)
2. Deukschade (Prijzen vanaf 350 €)
3. Zware schade (Maak een offerte)

De wereld van carrosserieherstellingen evolueert voortdurend. Nieuwe technologieën zijn soms sneller of goedkoper, maar auto's worden complexer. Bij Autocenter Gent maken we altijd een offerte voor we aan de slag gaan. Zo weet u altijd op voorhand wat de mogelijke kosten van uw carrosserieherstelling zullen zijn.
Hoe lang duurt een carrosserie reparatie ?
1. Krasschade (meestal dezelfde dag nog afgewerkt. Prijzen vanaf 150 €)
2. Deukschade (meestal de volgende dag klaar. Prijzen vanaf 350 €)
3. Zware schade (meestal binnen een week klaar. Maak een offerte)

Moet ik naar de merkdealer om carrosserie schade te herstellen ?
Als uw auto nog onder garantie valt en u heeft schade, waarvan u vermoedt dat deze onder de garantie valt, kunt u het beste naar de merkdealer gaan. In alle andere gevallen kunt u vrijblijvend bij Autocentergent terecht. Onze ervaren carrosserieherstellers zullen eerst een offerte opmaken, alvorens de beschadigde carrosserie te herstellen. Autocentergent werkt niet alleen sneller dan de normale merkdealer, maar is vaak tot wel 40% goedkoper.
Hoe kan ik mijn carrosserie laten repareren?
Het is heel eenvoudig om de beschadigde carrosserie van uw auto te repareren. Neem telefonisch contact met ons op of vul het formulier voor het maken van een afspraak op onze website in. Na bevestiging van uw afspraak, komt u op het afgesproken tijdstip naar onze garage en bieden wij u na het uitvoeren van een diagnose een op maat gemaakte offerte aan. U beslist of de herstelling van de carrosserie van uw wagen al dan niet doorgaat.
Ik kan mijn auto niet (meer) verplaatsen. Wat nu ?
Indien u uw auto niet meer kan verplaatsen, kan u beroep doen op onze takeldienst om uw auto naar onze herstelplaats te laten transporteren. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op met onze klantendienst.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen