Loading

Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Tel: 09 274 06 09, Mob: 0487 54 58 42

info@autocentergent.com

Ma - Zat : 9:00 – 18:30

Ma - Zat : 9:00 – 18:30
Maak een afspraak 0487 54 58 42
Tolhuislaan 35, 9000 Gent

Electrische storingen auto

Diagnose

Elektrische storingen in een auto is een veel voorkomend probleem

Een moderne auto zit vol met elektronica, computers, chips en een arsenaal aan andere elektronische componenten. Deze zijn onmisbare onderdelen geworden in moderne auto’s. Vaak hangt de volledige werking af van de goede werking van al deze elektrische onderdelen. Deze systemen maken auto’s sneller, comfortabeler, slimmer en zuiniger. Al deze elektronica heeft echter ook zijn nadelen; een auto met veel elektronica is gevoelig voor storingen.

Naar de officiële merkdealer? Een dure keuze.

Wanneer er een storing optreedt, denkt men vaak dat dit alleen door de officiële merkdealer kan worden opgespoord. Iets wat vaak een kostbare procedure is. Autocentergent is gespecialiseerd in het diagnosticeren van elektrische problemen voor alle automerken. Wij kunnen hetzelfde als de officiële merkdealer, maar dan een stuk goedkoper. Met behulp van gerichte diagnose, uitgebreide elektrische schema’s en gegevens over meetwaarden zijn wij in staat om auto elektronische storingen op te lossen.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de modernste diagnose-apparatuur om uw auto uit te lezen en deskundige monteurs om elektronische storingen te verhelpen. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u weer met een gerust hart de weg op, en bovendien niet te duur!

Diagnose van elektrische storingen

Diagnose en oplossen van elektronische storingen. Allesbehalve een eenvoudige klus. (Moderne) auto’s zijn uitgerust met complexe elektronische systemen, sensoren en boordcomputers. Om elektronische storingen vast te stellen, moet de auto in de garage worden aangesloten op onze diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat duidelijk wordt in welk deel van het elektronische systeem de storing gezocht moet worden.

Raadpleeg onze index met de betekenis van de verschillende storingslampjes op jouw dashboard.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Auto diagnose FAQ

Hoelang duurt een volledige diagnose ?
Als u op afspraak komt, duurt een diagnose ongeveer 90 minuten. Dit kan soms worden verlengd als er ernstige problemen worden geconstateerd, of als de diagnose-expert het nodig acht om dubbele controles uit te voeren vanwege de staat van uw auto.
Wat zijn de kosten van een volledige diagnose?
De kosten van een volledige diagnose bij Autocentergent bedragen 100 euro. Hiermee positioneren wij ons niet alleen als expert, maar ook als de goedkoopste dienstverlener in de regio.
Diagnose op maat. Kan dat ?
Wilt u een intensieve diagnose op maat voor een specifiek probleem? Onze diagnose-experts helpen u graag verder. Met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur en technieken kunnen wij een diagnose op maat stellen.
Wanneer kan ik het best een diagnose laten stellen ?
U heeft een flauw vermoeden wat er stuk is aan uw auto, maar weet u dit wel zeker? Wellicht is het probleem al goed te verhelpen met een kleine ingreep en blijven hoge kosten bespaard gebleven. Leg het probleem van uw auto aan ons voor en onze experts zullen deskundig een diagnose voor uw auto uitvoeren. Zo weet u exact wat de verwachte kosten van de reparatie aan uw auto zullen zijn.
Een storingslampje gaat branden. Wat nu ?
U kunt een autodiagnose aanvragen wanneer de auto een storing geeft, maar het niet duidelijk is wat er precies mis is met de auto. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een lampje in uw dashboard brandt, bv. het lampje waardoor de motor een storing geeft, maar het is niet direct duidelijk wat er precies mis is met de motor. In dat geval kunt u een diagnose aanvragen om erachter te komen wat er gerepareerd moet worden.
auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
Diagnose,
Onderhoud & Herstellingen
Contact opnemen

Alle automerken

Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen
Bel nu voor al je vragen?