Chiptuning Performance

Snelheidsbegrenzer verwijdering

Snelheidsbegrenzer verwijdering

Wij kunnen het potentieel van uw voertuig ontsluiten met onze dienst voor het verwijderen van snelheidsbegrenzers.

De meeste voertuigen verlaten de fabriek met een snelheidslimiet ingesteld. Bijvoorbeeld, de meeste nieuwe Volkswagen’s hebben een snelheidslimiet van 249 KM/h. Aan de andere kant van de markt, de Ferrari LaFerrari heeft een beperkte topsnelheid van 354 KM/h.

Wij kunnen de snelheidsbegrenzer bij 90 procent van de auto’s, bestelwagens en landbouwvoertuigen verwijderen. Wij bedienen klanten uit heel België, Nederland en Frankrijk.

Houd er rekening mee dat het illegaal is om de snelheidsbegrenzer te verwijderen op vrachtwagens met een maximum geladen gewicht van meer dan 3,5 ton. Dit geldt voor alle bedrijfsvoertuigen. Deze voertuigen hebben een snelheidsbegrenzer om ongelukken te voorkomen. Wij zullen de begrenzer niet verwijderen bij voertuigen die er wettelijk één hebben.

Onze dienst voor het verwijderen van snelheidsbegrenzers wordt uitgevoerd door onze eigen ervaren professionals. Niet alleen zijn we zeer deskundig op dit gebied, maar onze prijzen zijn de meest concurrerende. Met bijna 10 jaar ervaring in het vak zijn er nog weinig geheimen die wij niet kennen.

Verwijderen of deactiveren van de snelheidsbegrenzer

Afhankelijk van hoe de snelheidsbegrenzer in uw auto is geïnstalleerd, kunnen we een andere procedure uitvoeren om de snelheidsbegrenzing te verwijderen.

We zullen alle snelheidsbeperkende instellingen op de ECU – de elektronische regeleenheid – verwijderen en we kunnen elk fysiek apparaat verwijderen dat op het voertuig is aangebracht en dat de snelheid beperkt.

Onze snelheidsbegrenzer verwijdering service wordt uitgevoerd door ervaren professionals. De oplossing die het beste is voor uw voertuig hangt af van het merk en model. We kunnen de begrenzer volledig verwijderen, zodat u de vrije hand krijgt om uw auto echt te testen, of we kunnen de snelheidsbegrenzer verhogen of verlagen, zodat er nog steeds een element van systeeminterventie aanwezig is.

Waarom zou ik mijn snelheidsbegrenzer willen laten verwijderen?

Als u een krachtige auto hebt, doet u misschien mee aan erkende dragrace-evenementen. Misschien wilt u plezier maken op privéterrein. Door de snelheidsbegrenzer op uw auto te verwijderen, kunt u sneller rijden dan ooit tevoren – zolang u maar genoeg baan hebt om daar te komen, natuurlijk.

Misschien heeft u zelfs wel eens een auto gekocht met een snelheidsbegrenzer erop. Zolang de snelheidsbegrenzer niet is geïnstalleerd om aan de wet te voldoen, kan deze worden verwijderd om u meer flexibiliteit te geven en u in staat te stellen uw voertuig volledig te besturen.

Bel ons op het nummer 0487 54 58 42 om met een tuning-expert van Autocentergent te spreken.

Vandaag uw snelheidsbegrenzer laten verwijderen

Of het nu gaat om uw personenauto of een bedrijfswagen. Tegenwoordig kan niemand meer lang zonder zijn auto. Bij Autocentergent doen we wat nodig is om aan de vraag naar snelle service te voldoen. Als u voor 11 uur een afspraak maakt, is de kans groot dat u vanavond naar huis rijdt met de snelheidsbegrenzer verwijderd.

Eerlijke en budgetvriendelijke prijzen

Autocentergent beschikt over de nieuwste technieken om uw snelheidsbegrenzer te verwijderen. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Maak een afspraak en laat ons het onderhoud van uw auto uitvoeren.

10
Jaar
Ervaring
2700
Auto's
Hersteld
12
Maanden
Garantie
100%
Tevreden
Klanten
Beoordelingen van klanten

Geweldige service, een zeer vriendelijk team dat altijd probeert oplossingen te vinden. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ze ten zeerste aan.

– Silke van Giel, Oostakker
Beoordelingen van klanten

Ik zou Autocenter Gent aan iedereen aanraden zonder twijfel! Zeer professioneel en betrouwbaar. De beste klantenservice en redelijke prijzen. Mijn go to auto shop van nu af aan!!!

– David Reynders, Gent
Beoordelingen van klanten

Wij komen al ongeveer 2 jaar bij Autocentergent en zijn altijd goed geholpen tegen eerlijke prijzen. Duurt nooit lang en zeer vriendelijke monteurs die altijd extra uitleg geven. Toppie!

– Inge Nijhuis, Sint-Amandsberg
/1

Chiptuning FAQ

wat is chiptuning ?
Chiptuning is een term die wordt gebruikt voor het proces van optimalisering van het motormanagement van personenauto's. Het doel van optimalisering van het motormanagement is de motor krachtiger, zuiniger, soepeler en sneller te maken.
Wat zijn de voordelen van chiptuning ?
 • Uw auto krijgt meer vermogen
 • Het brandstofverbruik daalt bij dezelfde rijstijl
 • Soepeler door het verkeer
 • De motor kan soepeler lopen:
 • Geen schade aan de levensduur
 • Chiptuning is niet zichtbaar aan de buitenkant
 • Voor welk type wagens is chiptuning mogelijk ?
  Chiptuning is mogelijk voor auto's met benzine-injectiemotoren en voor auto's met turbodieselmotoren (elektronisch geregeld).
  Is chiptuning schadelijk voor de motor ?
  Chiptuning uitgevoerd door Autocentergent is niet schadelijk voor uw motor. Daarom hechten wij veel waarde aan de betrouwbaarheid van onze chiptuning, hiervoor gebruiken wij het diagnose materiaal en een gekoppelde 4x4 vermogenstestbank voor en na het chippen.
  Is chiptuning duur ?
  De prijzen van chiptuning verschillen per merk en type. Voor het chiptunen van uw auto voor de beste prijs bent u bij Autocentergent aan het juiste adres.
  auto onderhoud gent autocentergent reparatie carrosserie
  Diagnose,
  Onderhoud & Herstellingen
  Contact opnemen

  Alle automerken

  Wij onderhouden en herstellen alle automerken en modellen